Laatste reacties
  Sneeuw, sneeuw en....sneeuw
  Gruss Gott!
   
  Na 6 seizoenen in de zon ben ik deze winter in de sneeuw in Oostenrijk.
  Heel iets anders, maar o zo gezellig!
  Zoals ik in Griekenland ook graag op de minder grote bestemmingen werk heb ik Oad gevraagd mij in Oostenrijk ook in een klein dorp te plaatsen. Daar hebben ze naar geluisterd en hebben me geplaatst in het gebied Ski Amade. Het skigebied is dan wel ontzettend groot, de dorpen zijn heerlijk authentiek Oostenrijks. Ik woon in het dorpje Filzmoos, aan de rand van het Salzburgerland. Het is er ontzettend gezellig, de inwoners zijn ontzettend vriendelijk en de Oostenrijks sfeer is duidelijk aanwezig.
   
   
   
  Het werk is enerzijds heel vergelijkbaar met de zomer; het informeren van gasten over het gebied, het bezoeken van de gasten in hun hotels en het altijd bereikbaar zijn voor de gasten.
  (Op weg naar mijn bezoek, een iets ander uitzicht dan Griekenland ;))
   
   
   
  Anderzijds is het dan toch wel weer heel anders; Gasten komen met de auto, bus, trein of vliegtuig en ik tref ze pas in het hotel. Omdat Oad zich onderscheidt van andere organisaties door reisleiding te hebben in de meeste gebieden van Oostenrijk zijn gasten dan ook vaak erg verrast me te zien.
  Omdat het de laatste weken ontzettend veel sneeuwt sta ik bijna iedere morgen mijn auto uit te graven en heb ik al vaak hulp nodig gehad weg te komen van mijn parkeerplek. Als ik eenmaal rij gaat het prima, maar na een nachtje flink sneeuwen kom je je parkeerplaats niet al te makkelijk uit....
   
  2 weken geleden ben ik begonnen aan skilessen en leerde ik de basis van het skieen. Helemaal leuk! Van de week ben ik dan ook de piste afgeskied en ben maar 3 keer gevallen
  Ach ja, dat hoort er ook bij natuurlijk.
   
   
   
  Verder vermaak ik me prima met de lokale bevolking, een paar keer in de week naar de lokale bar "Kenn i Di" voor een Radler. Iedere maandag treedt Jimmy Roger daar op en zing ik ook een paar liedjes mee, op dinsdag ga ik vrolijk verder met de karaoke!
   
   
   
  Spijkertje slaan, ook altijd leuk 
   
   
   
   
  Nog een dag of 10 en dan hoor ik mijn zomerbestemming alweer. Stiekem hoop ik dat het Samos wordt, lijkt me helemaal geweldig voor de zomer en zo blijft mijn Grieks ook op niveau. 
   
  Eerste bezoek is geweest; Melanija!
   
   
   
  Wat gaat de tijd toch snel...
   
  Liebe Grusse
   
  Ilona
   
   
   
   
   
   

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Categorieën
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl