Laatste reacties
  Groetjes uit Cyprus
  Op Cyprus vliegt de tijd...vandaar een wat laat bericht.
  Inmiddels zit ik hier alweer ruim 3 maanden en heb dus al het nodige gedaan en meegemaakt.
  De eerste indruk van Cyprus op mij was niet eerlijk. Ik verwachte een soort tweede Griekenland en daardoor moest ik echt even omschakelen. Ik miste de authentieke sfeer, het traditionele, het typisch Griekse en het dorpse. Paphos is groooooot! Oke, vergeleken met Lefkas is al snel een plaats groot  Ik begreep even niet dat Cyprus echt anders is
  Cyprus is modern, georganiseerd en er is ontzettend veel voor de toeristen. 
  Een hele ruime keuze aan excursies, een kilometers lange aangelegde wandelboulevard langs de zee, stadsbussen die elk kwartier rijden en waarvoor je maar 2 euro voor een dagkaart betaalt, inwoners die heel erg goed Engels spreken, prachtige accommodaties, winkels...kortom heel anders dan Griekenland. Behalve dat de taal en het geloof hetzelfde zijn dan. O ja, en Cyprioten dansen, net als de Grieken, ook niet als ze uit gaan.Chatten met een drankje, zien en gezien worden. Cyprioten gaan trouwens WEL naar Mac Donalds terwijl de Grieken altijd stug naar de Goody's blijven gaan hihi!
  Zoals jullie al kunnen lezen heb ik het inmiddels dus prima naar mijn zin!
  Het binnenland van Cyprus is een wereld van verschil met de kustplaatsen, de bergen zijn bijna 2000 meter hoog hier en er zijn nog veel authentieke wijn- en borduurwerkdorpjes te vinden.
   

    

  Verse forel eten met Patricia (Sundio) in Kakopetria, het oudste dorpje van het eiland.

   


  De kustplaatsen zijn supermodern en hebben alles te bieden. Agia Napa is een soort van Chersonissos, ik kreeg even het beeld van seizoen 2003 daar weer voor me te zien. Nu, 8 jaar later zit ik wel liever in Paphos. Uitgaan is hier ook, maar dat niet alleen

  Reisleiding concullega's zijn ook leuk, we hebben een groepje met Nederlandse en Belgische reisleiding waar ik gezellige dingen  mee doe. Lekker eten, uitgaan en even de dag doornemen. De luchthaven is hier heel gezellig, we drinken altijd gezellig met alle buschauffeurs en reisleiding koffie totdat het vliegtuig landt.
   
   
  Mijn lievelings buschauffeur Andreas:
   
   
  Afgelopen weekend ben ik met Judith (TUI) naar de casino geweest in Nicosia en had daar afgesproken met een kennis die ik in Suriname had leren kennen. We zijn daarna nog wezen stappen en was echt heel erg gezellig.
   
   
  Natuurlijk hadden we een hele mooie hotelkamer van de kennis gekregen met een geweldig uitzicht.
   
   
   Het leek wel een soort van minivakantie...super! Had er ook een dagje voor vrij genomen.
   
  Zo, nu weten jullie hoe het hier op Cyprus is....LEUK!Zo ook het werken voor Oad is hartstikke leuk en leuke gasten! Het gaat hartstikke goed en zover ik weet gaat iedere gast helemaal blij weer naar huis!
   
  Een hele dikke kus en een knuffel,
   
  Ilona

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Categorieën
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl